Naţionala României 2 amicale stabilite. Lotul selecționat de Iordănescu

Euro 2024

Suntem la EURO şi naţionala României se pregăteşte intens în această perioadă pentru competiţia ce va avea loc la vară. Ne dorim să facem o performanţă cât mai mare la turneul final. În Germania vom evolua într-o grupă cu: Belgia, Slovacia şi câştigătoarea turneului dintre Bosnia – Ucraina şi Israel – Islanda. Deşi pare o grupă dificilă la prima vedere, putem spune că avem şanse la a ne califica mai departe în competiţie.  Dar, pentru realizarea unei astfel de performanţe din partea tricolorilor este nevoie de multă muncă.

Naţionala României în cantonament

Chiar în aceste zile echipa naţională de fotbal a României se află în cantonament, la Mogoşoaia unde va pregăti două meciuri amicale. Aceste meciuri amicale ne vor arăta în ce stadiu al pregătirii sunt tricolorii şi ce mai au de pus la punct pentru turneul final. Cele două meciuri de pregătire sunt în compania Irlandei de Nord, pe Arena Naţionala şi în faţa naţionalei Columbiei, la Madrid. Şi la Bucureşti şi la Madrid, fanii tricolorilor vor fi foarte aproape de tricolori, care la vară vor avea toată susţinerea noastră.

Portari: Horațiu MoldovanFlorin Niță , Ștefan TârnovanuMarian Aioani;

Fundași: Andrei RațiuCristian ManeaVasile MogoșAndrei BurcăRadu DrăgușinAdrian RusIonuț NedelcearuBogdan RacovițanRaul Opruţ, Deian SORESCU;

Mijlocași: Nicolae StanciuMarius MarinAlexandru CicâldăuRăzvan MarinOlimpiu MoruțanDarius OlaruAdrian ȘutDennis ManValentin MihăilăIanis HagiDenis DrăgușFlorinel Coman

Atacanți: George PușcașDenis AlibecFlorin Tănase.

Edi Iordănescu a încercat să convoace jucătorii care sunt în cea mai bună formă şi care consideră el că merită să îmbrace tricoul naţionalei noastre. Totuşi ne surprinde faptul că a fost lăsat acasă, Alexandru Mitriţă, unul din cei mai în formă jucători din Liga 1. Nu se cunosc motivele reale pentru care perla Băniei nu a ajuns la naţională, dar presa scrie că este un conflict personal între el şi antrenor.

În ultimul moment, Nicuşor Bancu s-a accidentat şi Edi Iordănescu a fost nevoit să îl înlocuiască cu Raul Opruţ, fundaşul celor de la Hermannstadt.

Ne aşteaptă două meciuri foarte importante pentru echipa naţională a României în faţa unor adversare destul de puternice pentru a vedea nivelul la care ne aflăm.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?