NBA: În ultima secundă Dejounte Murray a adus punctul victoriei împotriva celor de la Boston Celtics

NBA: În ultima secundă Dejounte Murray a adus punctul victoriei împotriva celor de la Boston Celtics

Dejounte Murray în vârstă de 27 de ani a făcut o mișcare frumoasă în meciul dintre Atlanta Hawks și Boston Celtics. Jucătorul a reușit să întoarcă scorul în ultimele secunde, astfel aducând victoria pentru echipa lui.

Se pare că Murray a marcat în ultima secundă din prelungiri, fapt pentru care le-a adus victoria cu scorul final de 123-122 pentru ei în meciul cu Boston Celtics. Rezultatul final a fost surprinzător pentru toți ceai acre au urmărit acest meci.

Surpriza a fost mai mare, pentru Boston Celtics, deoarece ei se clasează în fruntea clasamentului, iar Hawks abia se poziționează pe locul 10 în Conferința de Vest.

La finalul partidei Murray a recunoscut că tocmai au reușit să învingă una dintre cele mai bune echipe din cadrul ligii. Mai cu seamă victoria fiind obțină exact când se așteptau cel mai puțin. Șansa lor aproape că fusese inexistentă, dar aceea ultimă secundă speculată de jucător; făcuse diferența.

Prima înfrângere a echipei din Boston după serie de victorii consecutive

Boston Celtics s-a bucurat de o serie întreagă de victorii consecutive. Însă înfrângerile au început să apară, iar ultima fiind obținută în meciul cuc ei de la Atlanta. Cu toate acestea poziția lor în play-off nu le este momentan afectată și la finalul sezonului pot fi în continuare pe locul întâi.

În alte zone se joacă strâns

New Orleans Pelicans a obținut victoria împotriva celor de la Milwaukee Bucks la Smoothie King Center cu scorul de 107 – 100. Zion Williamson este cel care a marcat 28 de puncte, iar CJ McCollum a adăugat alte 25 de puncte esențiale. Giannis Antetokounmpo este cel acre a marcat cel mai bine, adăugând 35 de puncte pentru Bucks.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?