Numele lui Radu Drăgușin este asociat în scandalul răsunător din Italia!

Numele lui Radu Drăgușin este asociat în scandalul răsunător din Italia! / Foto: Insidefoto
Facebook
Twitter
Email
Print

Numele lui Radu Drăgușin în  vârstă de 21 de ani a fost implicat în scandalul răsunător din Italia. Acest lucru vine în urma descoperirii a mai multor nume importante din lumea fotbalului italian că pariau.

Nicolo Fagioli în vârstă de 22 de ani, component al echipei Juventus a fost cel dintâi descoperit. Acesta a fost coleg de echipă în cadrul Primavera a clubului Piemontez cu românul internațional Radu Drăgușin.

Conform informațiilor, Nicolo Fagioli ar fi precizat că banii pentru pariu i-ar fi primit din partea românului, sub formă de împrumut. Prin urmare fostul președinte al Ligii Profesionale de Fotbal, Dumitru Dragomir este de părere că întreaga carieră îi va fi afectată fotbalistului român. Din cauză că numele lui a fost „strigat” cu un fotbalist suspendat pentru pariuri.

Radu Drăgușin știa pentru ce îl împrumută cu bani?

Dumitru Dragomir a afirmat că în cazul în care sportivul român știa pentru ce îi va folosi Nicolo Fagioli, s-a nenorocit cu bună știință. Însă probabil Radu Drăgușin nu avea cunoștințe despre ceea ce urma să facă italianul. Prin urmare cei care anchetează cazul ne sportiv, va trebui să dețină probe clare pentru a-i putea da decizia finală românului. Până la urmă nici Radu Drăgușin , nu este copil și în cazul în care a fost implicat există toate șansele ca el să nege această acțiune.

Suma pierdută de Nicolo Fagioli și dependența care i-a distrus cariera

Nicolo Fagioli a pierdut la pariuri suma de cel puțin 1 milion de euro. Avocatul său a precizat în mod cert, că fotbalistul suferă de dependența pariurilor sportive și a jocurilor de noroc. Fapt pentru care a pierdut această sumă și a adunat în de-a lungul timpului datorii imense. Tocmai de aceea a ajuns să recurgă în a cere bani sub formă de împrumut colegiilor și prieteniilor apropiați.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?