Olimpiu Moruțan părăsește Ankaragucu

Olimpiu Moruțan părăsește Ankaragucu

Olimpiu Moruțan în vârstă de 24 de ani fusese component al echipei Galatasaray Istanbul până în vara anului 2023. În urma cu un an, jucătorul fusese transferat la Ankaragucu, formație pentru care a semnat un contract valabil până în vara anului 2026.

Situația s-a schimbat pentru român, iar antrenorul grupării turcești a făcut noul anunț. Conform spuselor, acesta este de părere că Olimpiu Moruțan  nu mai poate fi utilizat în acest sezon. Cauza principală fiind numărul redus de jocuri pe care le are. Mai mult de atât, atacantul român este dator celor de la Galatasaray cu suma de 3 milioane pentru a conta pe „Oli” în continuare.

Agentul lui Moruțan a făcut anunțul

Florin Vulturar este agentul atacantului și a ținut să facă anunțul cu privire la viitorul lui. Olimpiu Moruțan se va întoarce în vara aceasta la Galatasaray. Aprobă că în prezent situația este diferită și a început sezonul, nu tocmai cum și-ar fi imaginat jucătorul.

În mod normal, mai mult ca sigur se va întoarce la Galatasaray, iar ei vor decide. După evoluțiile pe care le-a avut, e posibil să rămână la Galata.

A crescut, eu zic că s-a maturizat mult în Serie B, în Italia, la Pisa”, a precizat Florin Vulturar, pentru Fanatik.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?