Paris Saint-Germain îl concediază pe antrenorul Pochettino după 18 luni

Mauricio Pochettino
Facebook
Twitter
Email
Print

Paris Saint-Germain a reziliat contractul antrenorului principal Mauricio Pochettino după 18 luni la conducere, a anunțat marți clubul din Ligue 1.

„Paris Saint-Germain confirmă că Mauricio Pochettino și-a încheiat rolul la club”, a spus PSG într-un comunicat. „Antrenorul argentinian și echipa sa s-au alăturat clubului în ianuarie 2021.

Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino

Fost căpitan al celor de la Rouge & Bleus, Pochettino a preluat conducerea a 84 de meciuri competitive”, a adăugat acesta. Pochettino și-a început cariera de manager la Espanyol în 2009, înainte de a prelua conducerea lui Southampton.

El a fost numit antrenorul lui Tottenham Hotspur în 2014, ceea ce a condus clubul din Premier League engleză să ajungă în finala UEFA Champions League 2019. Argentinianul în vârstă de 50 de ani i-a ajutat pe parizieni să câștige un titlu în Liga 1 a Franței, o Supercupă a Franței și o Cupă a Franței.

Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino

Echipa de fotbal din Ligue 1 i-a mulțumit lui Pochettino și personalului său pentru munca depusă și le-a urat tot binele pentru viitor.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?