Pau Cubarsi a făcut istorie pentru naționala Spaniei!

Pau Cubarsi a făcut istorie pentru naționala Spaniei!

Pau Cubarsi în vârstă de 17 ani tocmai a făcut istorie în cadrul naționalei și a uimit o lume întreagă. Fundașul Barcelonei a reușit să obțină titulatura de „ omul meciului” în manșa retur a play-off-ului UEFA Champions League. De altfel Spania se poate mândri cu cel mai tânăr fundaș di istoria naționalei Spaniei.

Luis de la Fuente este cel care l-a chemat pe jucător să facă parte din lot pentru cele două meciuri amicale din luna aceasta. Mai exact Spania Vs Columbia și Brazilia. Cubarsi a debutat oficial pentru naționala Spaniei în meciul disputat contra Columbiei. Joc pe care l-au pierdut cu scorul de 0-1.

Deși tânărul fusese introdus pe teren abia în minutul 83 și a jucat 8 minute, a reușit să facă istorie pentru naționala Spaniei. La 17 ani și 2 luni, tocmai a devenit cel mai tânăr fundaș din istoria echipei. Astfel reușind să doboare recordul lui Sergio Ramos, care debutase la 18 ani și 11 luni pentru prima dată în echipa națională a Spaniei.

Clauza lui Pau Cubarsi este impresionantă. Manchester City își dorește să-l transfere

Barcelona i-a propus tânărului să își prelungească contractul, dar se pare că Pau Cubarsi nu a luat nici-o hotărâre. Momentan nu a semnat cu nimeni. Fundașul are o clauză de reziliere în actualul contract în valoare de 10 milioane de euro. Contractul prezent are termen de valabilitate până în vara anului 2026, dar există șanse ca jucătorul să părăsească echipa și să se îndrepte spre o nouă grupare.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?