Paul Pogba se întoarce gratuit la Juventus după ce a părăsit Man Utd

Paul Pogba
Facebook
Twitter
Email
Print

Mijlocașul francez Paul Pogba s-a întors la Juventus după ce a părăsit Manchester United la un transfer gratuit.

Când ne luăm la revedere după o aventură intensă împărtășită împreună, există întotdeauna o licărire de speranță că ne vom revedea, mai devreme sau mai târziu”, a spus Juventus într-un comunicat luni. „Pentru a fi mai precis, Paul a marcat de 14 ori din afara suprafeței de pedeapsă în cele patru sezoane ale sale din Serie A, cap la cap cu Miralem Pjanic în fruntea acelui clasament de punctaj. Ani în care Pogba a apărut ca un talent de clasă mondială, câștigând trofeu după trofeu în dungi alb-negru și aproape de gloria Ligii Campionilor în 2015.”

În 2016, Pogba, în vârstă de 29 de ani, s-a alăturat lui Manchester United de la Juventus din Italia pentru a doua perioadă la Red Devils. El a fost obișnuit de la Juventus în 2012-2016 pentru a câștiga patru titluri italiene din Serie A.

Paul Pogba franta
Paul Pogba franta

Clubul englez a plătit 105 milioane de euro (116,4 milioane de dolari) pentru a-l cumpăra pe Pogba de la Juventus, în cea mai mare afacere de fotbal din 2016.

A câștigat două cupe ale Ligii Angliei cu Manchester United în 2010 și 2017 și i-a ajutat pe Red Devils să ridice trofeul UEFA Europa League 2017.

Pogba a câștigat și titlul Cupei Mondiale FIFA cu naționala Franței în 2018, în Rusia.

Paul Pogba franta
Paul Pogba franta

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?