Petrolul – FCSB în seara aceasta de la ora 20:00!

Petrolul - FCSB în seara aceasta de la ora 20:00!
Facebook
Twitter
Email
Print

În seara aceasta Petrolul Ploiești se întâlnește cu FCSB începând cu ora 2o:00 în cadrul a celei de-a 14-a etapă a SuperLigii României. La acest meci, ambele echipe au așteptări, deoarece fiecare luptă pentru obținerea a celor trei puncte.

FCSB se clasează pe locul întâi în clasamentul SuperLigii cu 30 puncte obținute în toate ele 13 dtape disputate. Urmând pe locul doi CFR Cluj cu 27 de puncte și pe locul trei Rapid cu 23 de puncte. Tehnicianul FCSB-ului, Elias Charalambous este încrezător cu privire la acest meci. Totodată recunoaște că este mulțumit de prestația jucătorului nou venit, Dorin Rotariu.

Conform informațiilor Florinel Coman va absenta, deoarece este accidentat. Atacantul se află în Belgrad pentru a fi tratat de „vraciul„ Marijana Kovacevic. Prin urmare Gigi Becali nu a stat degeaba și a ajuns la ideea de-al înlocui pe Andrea Compagno în primul 11 de Dorin Rotariu, iar Alexandru Băluță va sta pe postul de extremă dreaptă.

Petrolul Ploiești nu arată foarte bine în clasamentul SuperLigii. Aceasta se clasează pe locul 7 cu doar 19 puncte obținute în cele 13 etape. În fața acesteia se poziționează Farul Constanța cu 20 de puncte și pe locul 8 cei de la Sepsi cu 18 puncte.

 

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?