Poli Iași – Dinamo în seara aceasta de la ora 20:00

Poli Iași - Dinamo în seara aceasta de la ora 20:00

Poli Iași se întâlnește în seara aceasta cu Dinamo, începând cu ora 20:00 în cadrul celei de-a 29-a etapă din SuperLiga României. Derby-ul se anunță a fi intens, deoarece ambele echipe au nevoie de victorie.

Poli Iași se situează pe locul al 13-lea cu doar 31 de puncte acumulate până în acest moment. O posibilă victorie obținută în seara aceasta, echipa va fi scoasă din așa zisa „zona roșie” din punct de vedere al clasamentului și ar scăpa de baraj.

Dinamo pe de altă parte are toate șansele de-a scăpa de locurile direct retrogradabile. Acest lucru se poate întâmpla în cazul în care reușesc să obțină victoria în seara aceasta. De altfel un timp ar avea șansa de-a depăși echipa FC Voluntari.

Cele două echipe au avut ocazia de-a se întâlni de cel puțin 22 de ori în cadrul SuperLigii. Poli Iași reușind să obțină 7 victorii, iar Dinamo atingând numărul 9 și 6 remize. Antrenorul echipei Dinamo, Zeljko Kopic va fi prezent pe terenul celor de la Iași pentru prima dată. Motiv pentru care există toate șansele ca elevii lui să se mobilizeze în teren, deoarece miza este importantă. În schimb Leo Grozavu a avut parte de 14 meciuri la rând, direct cu dinamoviștii, din postura de tehnician.

În cadrul acestui meci, Poli Iași se bazează pe Roman. Acesta reușind performanța de-a marca 8 goluri. Pe când cei de la Dinamo îi au pe Politic și Gregorio, cu câte 6 goluri reușite.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?