Pregătirea pentru EURO 2024

România şi-a început pregătirea pentru EURO 2024, într-un meci foarte interesant contra naţionalei din Ţara Galilor. Această echipă s-a dovedit a fi o nucă tare pentru naţionala lui Edi Iordănescu. Pe Arena Naţională, aseară a fost înregistrat scorul de 1-1. Pe Arena Naţională publicul a fost unul numeros care şi-a încurajat favoriţii, dar tricolorii nu s-au ridicat la nivelul speranţelor.

În primul 11 al echipei noastre au fost o serie de surprize pregătite de selecţionerul nostru. În poarta României s-a aflat Florin Niţă. Acesta a fost preferat în locul lui Horaţiu Moldovan care ştim că nu evoluează la echipa de club.

O altă surpriză pregătită de Edi Iordănescu a fost titularizarea lui Cristi Manea pe flancul stâng al aparării. Datorită absenţei lui Bancu pe banda stângă a fost titularizat Manea. Evoluţia acestuia a fost notată cu 4 de site-urile de specialitate. În defensivă au mai fost titularizaţi Mogoş, Drăguşin şi Burcă.

Coman, Stanciu şi Man au fost în spatele lui Puşcaş. Marcatorul României, a fost Denis Man. Compartimentul ofensiv s-a mişcat foarte bine în acest meci pentru că ne-am creeat multe ocazii, dar din păcate mingea nu a vrut să intre în poartă.

Pe parcursul partidei tehnicianul nostru a făcut mai multe schimbări pentru  a acorda şanse fiecărui jucător să evolueze în vedere la pregătirea pentru EURO 2024.

Partida contra Ţării Galilor a început foarte rău pentru naţionala noastră. În minutul 7 al meciului Reid, a deschis scorul în acest meci. La doar câteva minute Denis Man a reuşit să egaleze pentru naţionala noastră. La finalul celor 90 de minute a fost consemnat scorul de 1-1.

Pentru naţionala ţării noastre va urma un meci în Spania contra Columbiei. Sperăm într-un rezultat mult mai bun în acest meci, pentru a avea un moral mult mai bun pentru ceea ce ne aşteaptă.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?