Premier League: Liverpool – Manchester City astăzi de la ora 17:45!

Premier League: Liverpool - Manchester City astăzi de la ora 17:45!

Liverpool se întâlnește astăzi cu Manchester City în cadrul celei de-a 28-a etapă din Premier League. Deby-ul se anunță a fi unul spectaculos, deoarece Liverpool este ocupanta locului secund. Fruntașa clasamentului este Arsenal, dar această grupare se bucură provizoriu de locul ocupat.

„Cormoranii” au reușit să acumuleze patru victorii consecutive și au strâns 63 de puncte. Pe când Manchester City este ocupanta locului 3, cu 63 de puncte. Prin urmare „Cetățenii” vin în urma a trei victorii consecutive, ultima fiind înregistrată cu Manchester United. Confruntare în care au obținut victoria cu scorul de 3-1.

În după-amiaza aceasta nu doar că are loc derby-ul echipelor; ci și confruntarea antrenorilor; Jurgen Klopp și Pep Guardiola. În tur cele două echipe au remizat, terminând cu corul de 1-1. De menționat este că antrenorul neamț, va pleca la finalul acestui sezon de pe Anfield.

Derby-ul are o însemnătate aparte, iar suporterii și-au dorit să le fie alături echipelor. Deja sunt foarte mulți suporteri care au accesul asigurat datorită abonamentului. Însă fanii care nu au făcut rost de tichet, sunt nevoiți să își sacrifice buzunarul. În mod normal prețul unui tichet este în valoare de 75 de euro, dar pe piața neagră acesta ajunge să valoreze nu mai puțin de 7500 de euro, conform celor de la Mirror.

 

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?