Președintele Juventus, Andrea Agnelli, demisionează întregul consiliu

Președintele Juventus
Facebook
Twitter
Email
Print

Demisiile vin din cauza acuzațiilor de contabilitate falsă, se spune în comunicatul clubului

Întregul consiliu de administrație al Juventus, inclusiv președintele Andrea Agnelli, a demisionat din cauza acuzațiilor de fals în contabilitate, a anunțat clubul italian de fotbal.

Decizia a venit în urma unei ședințe extraordinare după ce au fost obținute opinii contabile de la experți independenți, a anunțat clubul într-un comunicat de luni.

„Consiliul de Administrație, având în vedere focalizarea și relevanța problemelor juridice și tehnico-contabile aflate în curs, a considerat că este în interesul cel mai bun să recomande ca Juventus să adopte un nou Consiliu de Administrație care să se ocupe de aceste probleme”, se arată în comunicat.

Sub mandatul lui Agnelli, care a început în 2010, Juventus a câștigat nouă titluri consecutive din Serie A până în sezonul 2019-20.

Noul consiliu de administrație va fi confirmat într-o ședință programată pentru 18 ianuarie iar Maurizio Scanavino va fi director general până atunci.

În sezonul 2021-2022, Juventus a înregistrat pierderi de 254,3 milioane de euro (256,95 milioane de dolari), cea mai mare pierdere înregistrată din istoria Seriei A.

Clubul ocupă în prezent poziția a treia în Serie A, la 10 puncte în spatele liderului Napoli.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?