STIRI_long

PSG – Marseille în seara aceasta de la ora 21:45!

PSG - Marseille în seara aceasta de la ora 21:45!/ Foto: Getty Images

PSG se întâlnește în seara aceasta cu Marseille începând cu ora 21:45 din cadrul a șasei etape din Campionatul Franței. Derby-ul se anunță a fi urmărit într-un număr foarte mare, iar spectatorii ce vor fi prezenți pe stadion se vor bucura de o atmosferă spectaculoasă.

Ambele echipe sunt în lupta pentru victorie, deoarece PSG stă prost la capitolul aceasta. Se pare că echipa patronată de șeici se clasează pe locul 6 în Ligue 1 cu doar 8 puncte obținute în cele cinci etape disputate. Pe de altă parte rivala sa, Marseille se poziționează pe locul 4 cu doar 9 puncte acumulate și totuși aceasta a reușit să bifeze două victorii și trei remize. Pe când PSG vine după un meci pierdut în fața celor de la Nice cu scorul de 2-3.

Nu trebuie uitat că PSG a avut ocazia în ultimele patru întâlniri din Ligue 1 cu Marseille să își arate puterea, iar în ultimul derby de pe data de 26 februarie 2023 parizienii au încheiat meciul cu 3-0 în favoarea lor. Astfel spus, Marseille nu trebuie să se relaxeze, deoarece PSG trece printr-o perioadă mai puțin bună, dar sunt imprevizibili cu Kylian Mbappe în teren.

[wpforms id="6518" title="true"]