PSG – Marseille în seara aceasta de la ora 21:45!

PSG - Marseille în seara aceasta de la ora 21:45!/ Foto: Getty Images
Facebook
Twitter
Email
Print

PSG se întâlnește în seara aceasta cu Marseille începând cu ora 21:45 din cadrul a șasei etape din Campionatul Franței. Derby-ul se anunță a fi urmărit într-un număr foarte mare, iar spectatorii ce vor fi prezenți pe stadion se vor bucura de o atmosferă spectaculoasă.

Ambele echipe sunt în lupta pentru victorie, deoarece PSG stă prost la capitolul aceasta. Se pare că echipa patronată de șeici se clasează pe locul 6 în Ligue 1 cu doar 8 puncte obținute în cele cinci etape disputate. Pe de altă parte rivala sa, Marseille se poziționează pe locul 4 cu doar 9 puncte acumulate și totuși aceasta a reușit să bifeze două victorii și trei remize. Pe când PSG vine după un meci pierdut în fața celor de la Nice cu scorul de 2-3.

Nu trebuie uitat că PSG a avut ocazia în ultimele patru întâlniri din Ligue 1 cu Marseille să își arate puterea, iar în ultimul derby de pe data de 26 februarie 2023 parizienii au încheiat meciul cu 3-0 în favoarea lor. Astfel spus, Marseille nu trebuie să se relaxeze, deoarece PSG trece printr-o perioadă mai puțin bună, dar sunt imprevizibili cu Kylian Mbappe în teren.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?