PSG – Montpellier în seara aceasta de la ora 22:00!

PSG - Montpellier în seara aceasta de la ora 22:00!
Facebook
Twitter
Email
Print

Paris Saint- Germain se întâlnește în seara aceasta cu Montpellier în cadrul etapei al XI-lea din Campionatul Franței, începând cu ora 22:00. Meciul se anunță a fi unul interesant, deoarece o victorie obținută în cadrul acestui meci, parizieni s-ar clasa pe locul întâi în clasamentul Ligue1.

PSG se bazează pe Kylian Mbppe, deoarece este într-o formă foarte bună. Deși formațiunea a început cu stângul, în ultima perioadă au accelerat în a câștiga tot mai multe jocuri. În prezent PSG are teri victorii consecutive, iar o posibilă victorie în seara aceasta i-ar trimite direct pe locul întâi. Însă rivala principală este Nice, iar aceștia ar trebui să treacă de grupare pentru a-și menține locul în siguranță.

Kylian Mbappe a reușit să marcheze 7 goluri în ultimele cinci jocuri disputate oficial. Astfel starul francez este denumit golgheterul din Ligue1, acumulând 10 goluri marcate. Prin urmare parizienii și fanii PSG-ului se bazează în continuare pe Mbappe. Acesștia speră ca și în seara aceasta, francezul va străluci pentru ai învinge pe Montepellier.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?