Rapid – Farul sau lupta la titlu

rapid - farul

Rapid – Farul sau lupta la titlu. Aseară am asistat la un meci minunat. La primul fluier al arbitrului ambele echipe au pornit cu moralul ridicat şi cu dorinţa de a caştiga punctele pus în joc. Giuleştiul era ca un Vulcan ce aştepta să erupă la reuşitele favoriţilor.

Totuşi începutul jocului nu avea să fie chiar aşa. Gheorghe Hagi a aliniat o echipă în care a îmbinat tinereţea cu experienţa şi Farul a dominat territorial startul jocului. Rapidiştii nu s-au regăsit şi au ajuns chiar să încaseze primul gol în minutul  23. Chiar şi aşa nimic nu era pierdut pentru elevii lui Cristiano Bergodi. Cu trecerea minutelor, Rapid nu şi-a creat ocazii mari de gol şi astfel cei de la Farul au mai lovit odată pe contraatac. Şi parcă nu era destul Oaidă a încasat şi un cartonaş roşu la scurt timp după încasarea celui de-al doilea gol.

În minutul 85 Rrahmani a reuşit să transforme în gol o lovitură de la 11 metri dar  a fost prea târziu.

Rapid şansă unică

Cu o victorie în acest meci giuleştenii se puteau apropia la un singur punct de FCSB.  Pentru Rapid a devenit deja tradiţie să îşi pună singură beţe în roate când treaba merge bine. În ultima etapă din sezonul regular, Rapid a învins pe FCSB cu 4-0 şi acest meci părea că este o simplă formalitate.  În această săptămână a apărut şi un scandal în interiorul clubului care se pare că i-a afectat şi pe jucător. Ştim că Daniel Niculae  şi liderul de galerie au avut mari probleme cu legea. Toate aceste evenimente se pare că au avut efect asupra evoluţiei jucătorilor din acest meci.

Luis Munteanu a fost eroul oaspeţilor, el reuşind ambele goluri ale marinarilor. Toată echipa lui Hagi a făcut un joc perfect şi acum putem spune că s-au înscris şi ei în lupta la titlu. Dacă vor evolua tot ca în această seară pe parcursul play-off-ului, vor pune foarte multe probleme echipelor din fruntea clasamentului.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?