Reacție dură din partea lui Florin Gardoș!

Reacție dură din partea lui Florin Gardoș!/ Foto: Profimedia Images
Facebook
Twitter
Email
Print

Se știe că naționala României nu a avut un meci strălucit împotriva Israelului. Fapt pentru care suporterii s-au enervat la culme în ultimele minute al partidei disputate între cele două. Fanii nu s-au mai abținut și din încurajări au trecut la reacții negative.

Astfel că Florin Gardoș s-a arătat nemulțumit și a criticat dur reacțiile dezavantajoase ale suporterilor apărute în spațiul public. Toate acestea au apărut imediat după ce meciul dintre România și Israel s-a încheiat la scorul de 1-1.

Florin Gardoș a comparat meciul de fotbal cu cel de rugby. Acesta menționase cea mai rușinoasă înfrângere la rugby în care echipa națională a României a fost protagonistă. O înfrângere dezastroasă, dar la care nimeni nu a avut nici o reacție. Acum că România a obținut egal cu o echipă mai puternică în teren este rușinos. Prin urmare fostul fotbalist a catalogat atitudinea suporterilor ca fiind niște „oameni răi”.

În seara aceasta naționala României se va întâlni cu Kosovo de la ora 21:45. Este un meci important, iar victoria ar fi un rezultat foarte bun pentru ca România să se califice mai departe. În momentul de față toate meciurile au ajuns în faza preliminariilor EURO 2024.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Sondaj de opinie
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?