Real Madrid – Eintracht Frankfurt în Supercupa UEFA 2022

Real Madrid - Eintracht Frankfurt
Facebook
Twitter
Email
Print

Real Madrid va înfrunta Eintracht Frankfurt într-un meci din Supercupa UEFA 2022, miercuri, în capitala Finlandei, Helsinki.

Real Madrid, deținătorul Ligii Campionilor din sezonul trecut, își caută a cincea Supercupă.

Albii l-au câștigat anterior în 2002, 2014, 2016 și 2017.

Clubul madrilen va egala deținătorii recordului AC Milan și Barcelona dacă îi va învinge pe cei defavorizați Eintracht Frankfurt din Germania.

Eintracht Frankfurt, care a apărat câștigătorii UEFA Europa League, nu a asigurat niciodată Supercupa și va fi prima lor apariție în această competiție.

În plus, va fi prima întâlnire a cluburilor de la finala Cupei Europei din 1960, când Real Madrid a învins Eintracht Frankfurt cu 7-3 la Glasgow.

Deschiderea sezonului de pe Stadionul Olimpic Helsinki va începe la ora 19:00 GMT.

Anglialul Michael Oliver va oficia meciul.

Între timp, UEFA a anunțat că tehnologia offside semi-automatizată (SAOT) va debuta miercuri în competiția europeană de fotbal a cluburilor.

Tehnologia offside semi-automatizată (SAOT) va avea premiera în competițiile europene de cluburi de la Supercupa UEFA. Noul sistem va funcționa grație camerelor specializate care sunt capabile să urmărească 29 de puncte diferite ale corpului per jucător”, a declarat UEFA pe site-ul web.

Noul sistem este de așteptat să ajute oficialii de joc să ia decizii mai rapide și corecte în poziții dificile și strânse de offside, precum și să îmbunătățească fluxul jocului.

După încercările de la Cupa Mondială a Cluburilor FIFA 2021 și Cupa Arabă FIFA 2021, organul de conducere al fotbalului mondial a confirmat anterior că SAOT va fi folosit la Cupa Mondială FIFA 2022 din Qatar.

Prima Cupă Mondială de iarnă va începe pe 21 noiembrie.

Real Madrid - Eintracht Frankfurt
Real Madrid – Eintracht Frankfurt

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?