Record absolut pentru Steaua Roșie Belgrad!

Record absolut pentru Steaua Roșie Belgrad!
Facebook
Twitter
Email
Print

Sâmbătă cei de la Steaua Roșie Belgrad a înregistrat o altă victorie la ei acasă în meciul cu cei de la Mladost. Scorul final fiind de 3-1 în etapa celei de-a 18-a etapă din Campionatul sârb. Datorită victoriei obținute de către Steaua Roșie Belgrad se situează pe locul I și totodată au înregistrat un record absolut.

Gruparea din Belgrad se poate mândri cu 122 de meciuri pe teren propriu; toate încheiate cu victorii consecutive. Conform presei din Serbia, gruparea se încadrează oficial în statistica cu cea mai lungă victorie consecutivă din campionatul intern.

Intitulați Roșii-Albi au atins pragul de 122 de meciuri, fără a vi înfrânți. Prin urmare arena Stadion Rajko Mitic a fost botezată drept „fortăreața grupării”. În această statistică au făcut parte în anii 1957-1965 ceai de la Real Madrid când au reușit să își mențină victoria în 121 de jocuri pe teren propriu.

De la începutul anului 2017 echipa din Belgrad nu s-a mai întâlnit cu înfrângerea. 18 aprilie 2017 este ultima zi în care această grupare gustase înfrângerea pe terenul „de acasă”. Echipa gazdă fusese învinsă cu scorul de 1-3 în favoarea celor de la Partizan.  Rezultatul acesta i-a determinat să ajungă la cea de 2.428 de victorie pe teren propriu.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?