STIRI_long

Relația dintre Kylian Mbappe și Florentino Perez nu s-a degradat în ciuda dificultăților prin care au trecut

Relația dintre Kylian Mbappe și Florentino Perez nu s-a degradat în ciuda dificultăților prin care au trecut.

Jose Manuel Otero, membru al consiliului director al formației Real Madrid, a relatat despre transferul lui mult așteptat de către fanii lui Mbappe și al madrilenilor. Deși în acest an, mutarea ar fi fost aproape finalizată, nimic nu s-a mai concretizat. Astfel în prezent Kylian Mbappe joacă în continuare pentru Paris Saint Germain.

În urmă cu un an starul francez a refuzat oferta venită din partea echipei Real Madrid pentru a juca în continuare la PSG. Fapt pentru care în spațiul public au început să apară tot felul de speculații cu privire la degradarea relației dintre Kylian Mbappe și Florentino Perez.

Jose Manuel Otero intervine și afirmă că relația dintre cei doi nu s-a degradat. Din potriva cei doi se înțeleg bine și sunt convinși cu toții că în vara aceasta Kylian Mbappe va ajunge la Real Madrid, chiar dacă în prezent trece printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere sportiv.

Selecționerul Franței- Didier Deschamps  a ținut să precizeze că francezul se află într-o stare mai puțin favorabilă. Acest lucru se întâmplă datorită stresului prin care a trecut cu cei de la conducerea clubului PSG, dar și ritmul de joc aglomerat. Acesta este de părere că atacantul își va reveni la forma lui și în continuare va face spectacol pentru PSG și nu numai.

 

[wpforms id="6518" title="true"]