Seară de senzație în Giulești! Scor final 3-1 pentru Rapid în meciul cu Farul!

Seară de senzație în Giulești! Scor final 3-1 pentru Rapid în meciul cu Farul!
Facebook
Twitter
Email
Print

Meciul dintre Rapid și Farul Constanța a fost de senzație în Giulești. De asemenea pentru Rapid a fost momentul în care au rupt barierele, obținând cele trei puncte. Aceștia au reușit să se impună cu scorul de 3 la 1 pentru Rapid, iar Farul Constanța a mai acumulat o înfrângere în SuperLiga. În Timp ce Rapid își reintră în formă și se clasează pe locul al șaselea cu 8 puncte. Farul Constanța coboară pe locul zece cu doar 6 puncte.

Rapid a dat startul golurilor

În minutul 34 Emmers a șutat din afara careului. Fapt pentru  portarul Aioani nu avusese nici o șansă de-ai bloca balonul. În minutul 38 coechipierul lui, Dugandzic a contribuit cu al doilea gol marcat pentru Rapid și aducând un avantaj considerabil.

În minutul 79 Maziliu restrânge diferența marcând un gol în poarta Rapidului. Moldovan nu reușise să blocheze balonul, deoarece execuția fusese foarte bună.

În minutul 88 Ioniță marchează pentru Rapid. Aruncarea de la margine fusese momentul în care jucătorul a avut șansa. Ioniță reușise treacă de Larie și Nedelcu. O dată ajuns în aria porții balonul s-a îndreptat excelent spre poarta constănțenilor.

Emoții pentru Cristiano Bergodi înaintea meciului cu cei de la Farul

Antrenorul echipei Rapid- Cristiano Bergodi în vârstă de 58 de ani a declarat că echipa trebuie să depună mult efort în teren. Doar așa vor putea obține rezultate favorabile. Totodată este foarte important ca moralul jucătorilor să fie bun. Aceștia trebuie să conștientizeze că o dată prezenți pe teren. balonul este controlat de ei.

Înainte de-a se disputa meciul a mai afirmat tehnicianul că în fotbal și în viața de zi cu zi se poate trece peste orice moment dificil. Astfel că și echipa pe care o antrenează poate să treacă peste orice eșec și să învețe din fiecare greșeală pentru a deveni mai buni.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?