Seară magică în UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Seară magică în UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Completăm tabloul sferturilor de finală în Liga Campionilor cu încă două echipe. După partidele din această seară, Manchester City şi Real Madrid îşi vor continua aventura europeană, cu gândul la trofeu.

Manchester City calificare en fanfare

Elevii lui Guardiola nu au avut nici o emoţie în dubla manşă contra celor de la Copenhaga. După 3-1 în tur cetăţenii au repetat scorul în returul de pe Etihad, graţie reuşitelor lui Akanji, Alvarez şi nelipsitul Haaland. Oaspeţii au reuşit golul de onoare prin Elyounoussi. Nordicii nu au reuşit să se ridice la nivelul adversarilor din optimi, care sunt o maşinărie de fotbal.
Toate cele 4 goluri ale meciului din UEFA CHAMPIONS LEAGUE au fost marcate în prima repriză. În cea de-a doua repriză Pep, a făcut unele schimbări pentru ca jucătorii lui să primească uralele spectaorilor dar şi pentru a-i odihni. Pentru City urmează meciuri importante atât în Premier League dar şi în Liga Campionilor.

Emoţiile galacticilor

Real Madrid şi-a asigurat şi ea prezenţa în sferturi, dar cu mari emoţii. După ce în tur elevii lui Carlo Ancelotti s-au impus cu doar 1-0, având şi aportul arbitrilor, galacticii sperau ca în retur să arate altă faţă. Startul de meci a fost unul în care ambele echipe puteau să puncteze pe tabelă. Prima reuşită pe tabela de marcaj avea să vină în minutul 65 atunci când Vinicius a marcat. Toată lumea credea că soarta calificării este rezolvată doar că trei minute mai târziu Orban avea să egaleze şi să aducă emoţii pe Bernabeu. Totuşi pe finalul jocului nemţii nu au mai avut puterea unui forcing de final, care să ducă meciul în prelungiri.
Acum Real Madrid fiind calificată în optimi, urmează să îşi aştepte adversara din acest tur.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?