Selecționerul României- Edi Iordănescu îi „îi ține spatele” lui Radu Drăgușin

Selecționerul României- Edi Iordănescu îi „îi ține spatele” lui Radu Drăgușin

România a avut parte de o seară tristă pe Stadionul Metropolitano din Madrid. Loc în care s-au întâlnit cu echipa națională a Columbiei. Deși păreau încrezători, scorul final le-a șters bucuria de pe față. LA finalul partidei, scorul a fost în favoarea celor din Columbia și mai exact 3-2 în favoarea acestora.

Selecționerul României, Edi Iordănescu a încercat o tactică destul de interesantă, dar ne eficientă. Astfel abia în ce-a de-a doua repriză  a luat decizia de-al introduce pe Ianis Hagi în teren. O decizie inspirată, deoarece în minutul 84 a profitat de eroarea comisă de Rios, marcând un gol semnificativ pentru România.

Un moment frumos pe care l-au văzut live părinții acestuia. În tribune au fost prezenți atât tatăl lui (Gică Hagi) cât și mama acestuia, Marilena Hagi.

Edi Iordănescu a început să facă schimbări la pauză

Edi Iordănescu în vârstă de 45 de ani a surprins toți fanii, deoarece l-a scos pe Radu Drăgușin în vârstă de 22 de ani de pe teren. Acesta face parte din echipa Tottenham,  fiind la momentul actual în cel mai înalt nivel.

Selecționerul a ales să îl înlocuiască pe Drăgușin cu Ionuț Nedelcearu în vârstă de 27 de ani. Decizia fiind una surprinzătoare pentru toată lumea, Edi Iordănescu a motivat această alegere. Conform părerii lui, se pare Radu Drăgușin s-ar fi „simțit puțin încărcat”; observând că fundașul central ar fi avut o posibilă problemă din punct de vedere ai condiției sale musculare. Acest lucru fiind datorat din cauza evoluției sale mult prea diminuate pe gazon în ultimele două luni.

Radu Drăgușin la Tottenham

La mijlocul lunii ianuarie ai acestui an, românul a ajuns la Tottenham. Moment în care fanii fotbalului românesc au fost extrem de încântați de această reușită. Un tânăr de 22 de ani să aibă parte de această oportunitate este cu adevărat un lansator spre un viitor bun.

În cadrul noii grupări Radu Drăgușin  a jucat 5 meciuri în Premier League (139 de minute). Pentru România fundașul fusese integrat titular în ambele meciuri, reprezentând un efort în plus, luându-l din așa zisa „pauza competițională”.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?