STIRI_long

Sepsi a pierdut crunt pe teren propriu împotriva echipei FCSB

Sepsi a pierdut crunt pe teren propriu împotriva echipei FCSB!

Meciul dintre Sepsi și FCSB s-a încheiat cu scorul de 2-5 în favoarea bucureștenilor, bifând victoria în cadrul etapei a X-a din SuperLiga României. Astfel echipa gazdă nu a avut nici-o șansă împotriva roși – albaștrilor, iar presa din Ungaria nu a așteptat prea mult în a-și exprima opinia.

Presa din Ungaria a catalogat înfrângerea ca fiind „o echipă spulberată” pe teren propriu de către echipa patronată de Gigi Becali. De asemenea au ținut să precizeze și următoarele aspecte ce au putu fi identificate în timpul partidei dintre Sepsi – FCSB.

”…Au existat șanse de ambele părți, dar rezultatul nu s-a schimbat. Sepsi nu a putut face față unei echipe de top pentru a doua oară într-o săptămână, iar acum a primit mai multe goluri decât încasase, în total, în ultimele patru meciuri din campionat”–  conform NemzetiSport.

Antrenorul lui Spesi- Liviu Ciobotariu s-a simțit umilit în urma rezultatului final

Antrenorul celor de la Sepsi, nu a mai rezistat și-a dorit să spună lucrurilor pe nume. Liviu Ciobotariu a recunoscut în seara meciului cu pricina a trăit o mare rușine. Echipa lui a arătat îngrozitor pe teren și în așa fel nici nu ar fi trebuit să fie prezenți în joc. Acesta afirmă că cei de la FCSB au avut un lot calitativ și un meci foarte bun. Au fost în formă, iar noi am fost pe post de jaloane, jucându-se cu noi, driblându-ne foarte ușor.

Liviu Ciobotariu a ținut să mai precizeze la finele meciului, că în următoarea perioadă o va lua de la zero. Își asumă întreg rezultat și este conștient că nu poate lăsa situația astfel, deoarece ar urma să se complice lucrurile. În momentul de față trebuie să analizeze întreg jocul și să fie rectificate greșeli care ar trebuie să fie inexistente la un astfel de nivel.

 

[wpforms id="6518" title="true"]