Sepsi – Dinamo în seara aceasta de la ora 20:00!

Sepsi - Dinamo în seara aceasta de la ora 20:00!
Facebook
Twitter
Email
Print

Sepsi se întâlnește în seara aceasta cu Dinamo în cadrul celei de-a 18-a etapă din SuperLiga României, începând cu ora 20:00. Meciul se anunță a fi interesant, deoarece ambele echipe au trecut prin anumite schimbări. Cei de la Sepsi l-au înlocuit pe antrenorul Liviu Ciobotariu cu Bernd Storck. Pe de altă parte Dinamo a renunțat la  Ovidiu Burcă în favoarea lui Zeljko Kopic.

Sepsi Sfântu Gheorghe se clasează pe locul al 12-lea în clasamentul SuperLigii României cu 20 de puncte acumulate în cele 18 jocuri disputate. De altfel nici „Câinii” nu stau mai bine, deoarece în clasament se clasează pe locul 15 cu doar 10 puncte acumulate în cele 18 meciuri disputate.

Cele două echipe au avut șansa de-a se lupta de 15 ori în SuperLiga. Cei de la Sepsi au înregistrat 7 victorii și 4 remize. Dinamo pe de altă parte din toate cele 15 meciuri jucate împotriva celor de la Sepsi a înregistrat 4 victorii. Pe terenul echipei Sepsi trebuie menționat că nu s-a finalizat nici un egal în cele 6 jocuri directe. Astfel spus fiecare echipă s-a impus de 3 ori.

Sepsi se poate mândri cu Safranko și Alimi golgheterii echipei. Cei doi au reușit să marcheze nu mai puțin de 4 goluri. În schimb Gregorio este cel mai bun marcator al lui Dinamo. El a înregistrat 3 goluri reușite.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?