STIRI_long

Sepsi – FCSB în seara aceasta de la ora 21:00!

Sepsi - FCSB în seara aceasta de la ora 21:00!/ Foto: Alex Nicodim

În seara aceasta Sepsi se întâlnește cu FCSB pe teren propriu de la ora 21:00 bifând etapa a X-a din cadrul SuperLigii României. Cele două echipe traversează un moment dificil și sunt hotărâte ca în seara aceasta să obțină victoria.

FCSB se întoarce în lupta pentru obținerea celor trei puncte. după ce în meciul cu FC Hermannstadt a fost eliminat Joiskyn Dawa și meciul se încheiase cu scorul de 2 la 2. Astfel echipa patronată de Gigi Becali se clasează pe locul 1 în clasamentul SuperLigii României cu 22 de puncte acumulate în cele zece etape jucate.

Sepsi în schimb se întoarce după o înfrângere în meciul cu Universitatea Craiova care s-a susținut în etapa precedentă, iar scorul final fiind de 1-2 în favoarea craiovenilor. Din punct de vedere al clasării, aceasta ocupă locul 7 cu doar 12 puncte obținute, dar au la bază două partide jucate în minus. Fapt pentru care au șanse de-a înainta considerabil în clasament.

Liviu Ciobotariu în vârstă de 52 de ani susțină că meciul din seara aceasta este greu, deoarece FCSB este o echipă puternic antrenată. Lotul pe are îl deține FCSB este echilibrat din punct de vedere valoric și tehnic. Acesta recunoaște că Coman împreună cu alți doi fotbaliști sunt periculoși în seara aceasta, dar speră ca Sepsi să realizeze o figură frumoasă.

[wpforms id="6518" title="true"]