Sepsi s-a calificat în play-off-ul Conference League! Prima reacția din partea lui Laszlo Dioszegi

Sepsi s-a calificat în play-off-ul Conference League! Prima reacția din partea lui Laszlo Dioszegi
Facebook
Twitter
Email
Print

Sepsi a reușit să creeze atmosferă în Kazahstan, deoarece s-au întors acasă cu scorul de 1-0 împotriva echipei Aktobe. Rezultat care le-a adus calificarea în play-off-ul Conference League. Însă bucuria a ținut foarte puțin deoarece, Laszlo Dioszegi tocmai a aflat cu cine va juca Sepsi în play-off.

„Echipa de coșmar” a lui Jose Mourinho

Se pare că Sepsi se va întâlni cu cei de FK Bodo/Glim- echipă din Norvegia. Această grupare se fiind în urmă cu doi ani un adevărat coșmar pentru Jose Mourinho. În grupele Conference League 2021-2022 FK Bodo/Glim o învinsese pe AS Roma cu scorul de 6-1. Urmând mai apoi să obțină o remiză de 2-2 și în sferturile de finală câștigând cu 2-1 în primul tur. Cu toate acestea în retur, AS Roma condusese cu scorul de 4-0.

FK Bodo/Glim
FK Bodo/Glim

 Laszlo Dioszegi are o părere clară despre FK Bodo/Glim

Conform afirmației lui Laszlo Dioszegi FK Bodo/Glimt are o șansă de 75% să câștige. Însă fotbalul este imprevizibil și rezultatele se pot schimba. La fel cum mingea este rotundă, la fel și rezultatele se pot rostogoli. Astfel că în funcție de rezultat, sportivii vor beneficia și de-o primă, dar până la concretizare trebuie discutat cu ceilalți conducători. În echipa lor se stabilește totul împreună.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect