STIRI_long

Simona Halep a făcut apel la TAS!

Simona Halep a făcut apel la TAS!/ Foto: Getty Images

Simona Halep în vârstă de 31 de ani a fost suspendată pentru o perioadă de 4 ani. Decizia fiind venită din partea celor de la ITIA (Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis) din cauza substanței Roxadustat, dar și a altor ne în reguli descoperite la pașaportul biologic.

Cu toate acestea Simona Halep și-a susținut fără încetare nevinovăția și acum a făcut apel la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne). În cazul acesta presa din străinătate nu a stat prea mult și reacțiile au început să apară.

Conform informațiilor, în aceeași zi cu apelul la TAS, sportiva a distribuit un scurt videoclip în care se poate observa cum se antrenează. Presa din străinătate a rămas uimită, văzând-o pe Simona Halep la felul cum se antrenează, deși a trecut mai bine de un an de când absentează la turnee. Fostul lider mondial are încredere și speră că sentința va fi rectificată.

O posibilă scădere a interdicției, ar fi un adevărat câștig în cazul ei, dat fiind situației că Simona Halep susține în continuare că este ne vinovată. Decizia care va veni din partea penalului TAS va fi una decisivă, fără posibilitatea de-a o ataca, cu excepția dreptului părților de-a face un apel la Tribunalul federal elvețian, în termen de 30 de zile.

[wpforms id="6518" title="true"]