Simona Halep este pregătită să ceară despăgubiri substanțiale de la compania care i-a distrus cariera!

Simona Halep este pregătită să ceară despăgubiri substanțiale de la compania care i-a distrus cariera!/ Foto: Getty Images
Facebook
Twitter
Email
Print

Simona Halep în vârstă de 31 de ani este pregătită să ceară despăgubiri substanțiale de la compania care i-a distribuit suplimentul contaminat. Această decizie vine ca urmare a verdictului pe care sportiva l-a primit în urmă cu o săptămână. Conform Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis (ITIA). Fosta lideră WTA a primit suspendare pe o perioadă de 4 ani din cauza descoperite la testul anti doping.

Argumentul pe care l-a susținut Simona Halep în fața celor de la tribunal a fost acceptat. Însă volumul care a fost descoperit în mostra pozitivă, nu poate determina volumul pe care la ingerat sportiva. Fapt pentru care suspendarea i-a fost aplicată.

Sportiva nu a stat pe gânduri și a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) și a dat în judecată compania Schinoussa Superfood. Aceasta este compania care a produs suplimentul contaminat cu roxadustat. În prezent avocatul Simonei Halep nu aținut să dezvăluie suma adunată pe care aceasta ar trebuie să o primească din partea companiei canadiene.

 

 

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?