Simona Halep și-a bifat prezența la Miami Open!

Simona Halep și-a bifat prezența la Miami Open!

Simona Halep și bifat în mod oficial revenirea în circuit. Deși a avut parte de înfrângere, mesajul pe care l-a transmis pe rețelele de socializare este unul cât se poate de profesionist. În vârstă de 32 de ani, Simona Halep a trecut prin multe evenimente și stări, până când adevărul a ieșit la iveală.

Ieri a fost prezentă în sfârșit la WTA 1000 de la Miami. Turneu unde s-a întâlnit cu Paula Badosa în vârstă de 26 de ani și deținătoarea locului 73 WTA. Jocul a fost unul intens, deoarece Simona Halep obținuse victoria în primul set. Însă adversara sa nu s-a lăsat, iar în urma a trei seturi Paula Badosa obține victoria, scor 6-1, 4-6, 3-6.

Simona Halep se bucură de experiența Miami Open

Deși meciul nu s-a încheiat cu victorie pentru Simona Halep, aceasta nu s-a demoralizat. Din potrivă, mesajul pe care l-a postat pe unul dintre conturile de socializare ne arată că se bucură de fiecare moment. „Ziua de azi o voi simți mereu ca pe o victorie, a scris Simona Halep pe una dintre platformele de socializare.

Sportiva urmează să obțină  un cec  în valoare de 23. 250 de dolari, datorită Wild Card-ului de care beneficiase. De altfel am mai beneficiat de 10 puncte WTA.  Începând cu data de 1 aprilie aceste puncte vor figura în baza clasamentului.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?