Siyabonga Ngezana întâmpină probleme de acomodare în România. Fanii sud-africani reacționează!

Siyabonga Ngezana întâmpină probleme de acomodare în România. Fanii sud-africani reacționează!
Facebook
Twitter
Email
Print

Siyabonga Ngezana în vârstă de 25 de ani a sosit în această vară la FCSB. Acesta fusese cumpărat cu 600.000 de euro de la echipa Kaizer Chiefs. Toate înțelegerile au fost aplicate și sportivul se pregătește alături de lotul patronat de Gigi Becali. Însă tânărul sportiv se adaptează mai greu în România, iar presa sud-africană speculează mai multe teorii negative.

Fundașul central este în prezent rezervă și nu a avut ocazia de-a evolua în nici un meci de când a început noul sezon. Prin urmare, fanii sud africani îl critică pe sportiv și sunt de părere cu acesta nu are ce căuta în Europa și mai ales în lumea fotbalului european. Numeroși fani îl desconsideră, întru cât și-au pierdut răbdarea și speranța. Acum el este considerat ne talentat și îi se cere întoarcerea acasă.

Gigi Becali îi ia apărarea și susține că în medie durează până la 4 luni întreaga acomodare. Patronul de a FCSB este încrezător și se bucură că Siyabonga Ngezana face parte din trupa lui. Latifundiarului nu îi pasă de ceea ce cred jurnaliștii din Africa de Sud și mai cu seamă de fanii locali, deoarece aceștia nu știu cât de grea poate fi o astfel de schimbare.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect