SuperLiga Turciei: Ankaragucu – Rizespor încheiat cu agresiune fizică asupra arbitrului

SuperLiga Turciei: Ankaragucu - Rizespor încheiat cu agresiune fizică asupra arbitrului / Foto : Profimedia
Facebook
Twitter
Email
Print

Meciul dintre Ankaragucu – Rizespor încheiat într-un mod istoric pentru suporteri și tragic pentru arbitru. Scorul final de 1 la 1 în SuperLiga Turciei a făcut înconjurul lumii. Scenele fără precedent au fost vizibile, imediat după fluierul final.

Conducătorul clubului din Ankara, Faruk Koca a intrat pe teren. Însă nimeni nu s-a așteptat la gestul ce avea să urmeze. Arbitrul Halil Umut Meler a fost lovit din plin de către conducătorul grupării din Ankara. În urma loviturii, arbitrul a căzut la pământ și s-a ghemuit.

Cu toate acestea arbitrul central nu mai avusese  nici o șansă de scăpare, fiind lovit cu pumnul în față. Astfel Halil Umut Meler a fost scos de pe ternul de fotbal doar cu sprijinul poliției. Urmând mai apoi să fie transportat urgent la spital.

Gestul făcut de conducătorul echipei este inacceptabil și istoric în lumea fotbalului. Ca urmare a acestui gest, Federația Turcă de Fotbal a suspendat toate evenimentele din lumea fotbalului turcesc.

ATENȚIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL! arbitrul central Halil conducătorul echipei din Ankara Umut Meler lovit de Faruk Koca Foto : Profimedia
ATENȚIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL! arbitrul central Halil
conducătorul echipei din Ankara Umut Meler lovit de Faruk Koca Foto : Profimedia

Presa din Turcia a transmis că ochiul stâng al arbitrului central, Halil Umut Meler s-a umflat, dar starea de sănătate este stabilă. În cursul dimineții s-a refăcut un control și afecțiunile nu vor rămâne permanente. Însă în dimineața aceasta s-a confruntat cu oscilația tensiunii.

Președintele echipei Ankaragucu nu scapă nepedepsit

Ali Yerlikaya – Ministrul de interne s-a pronunțat pe o platformă de socializare că cei trei bărbați implicați în agresiunea fizică incluzându-l și pe conducătorul clubului Ankaragucu au fost trimiși spre arestare. Astfel întreaga procedură se va efectua la Parchetul din Ankara Vest.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?