Suporterii FCSB-ului și cei ai lui Dinamo au bătut palma înaintea derby-ului de sâmbătă!

Suporterii FCSB-ului și cei ai lui Dinamo au bătut palma înaintea derby-ului de sâmbătă!
Facebook
Twitter
Email
Print

Casele de bilete de la Arena Națională au fost asaltate de fanii derby-ului care va avea loc mâine 22 Iulie de la ora 21:30. Meciul dintre FCSB și Dinamo are loc pe stadionul Arcul de Triumf,  iar interesul din partea fanilor este uriaș. Fanii  echipei FCSB s-au aliniat la coadă pentru achiziționarea biletelor e intrare.

În jurul ore 11 s-au adunat aproape 1000 de persoane, iar coada s-a întins până pe Bulevardul Basarabia. Situația este supervizată de Gheorghe Mustață- liderul Peluzei Nord FCSB și Mihai Stoica- manager general la FCSB. Amândoi sunt prezenți în scopul de-a observa modalitatea în care biletele sunt vândute.

Atât suporterii dinamoviști, cât și cei ai FCSB-ului au hotărât ca la acest meci, cei de la Dinamo să primească 600 de bilete, reprezentând mai mult de 5%. Însă aceeași practică să fie valabilă și în retur, când FCSB să obțină mai mult de 5%  când se va juca la „Dinamo acasă”. Meciul de mâine se anunță unul înfocat la propriu și la figurat. Jandarmii sunt pregătiți, dar cu toate acestea își doresc ca meciul se decurgă normal, iar fanii să fie pașnici indiferent de rezultat.

 

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?