Tabloul Europa League

Au avut loc şi tragerile la sorţi pentru a complete tabloul Europa League pentru sferturile de finală. Duelurile din optimi vor fi următoarele:

AC Milan – AS Roma

Liverpool – Atalanta

Bayer Leverkusen – West Ham

Benfica – Marseille

Săptămână de săptămână completăm tabloul Europa League. Chiar dacă este a doua competiţie a continenului intercluburi, meciurile sunt foarte interesante şi ziua de joi a fiecărei săptămâni ne ţine aproape de micile ecrane.

Am înaintat şi am ajuns în faza sferturilor de finală după meciuri superbe ce au avut loc în optimile de finală. Meciurile sunt demne de UEFA Champions League.

Unul dintre cele mai interesante dueluri ce au avut loc în optimi a fost cel dintre Ranger vs Benfica. Portughezii s-au calificat graţie victoriei cu scorul de 1-0 de pe terenul scoţienilor.

Slavia Praga vs AC Milan: Diavolul milanez nu a avut nici o emoţie în dubla manşă pe care au disputat-o contra celor de la Slavia Praga. După o victorie în tur pe San Siro, italienii s-au impus şi în retur. Scorul dublei manşe a fost de 7-3 pentru diavoli.

Villareal vs Marseille: Situaţia în această dublă manşă a fost rezolvată din tur. Olzmpique Marseille a obţinut o victorie cu scorul de 4-0 şi practic înfrângerea din retur nu a mai contat. La general s-a înregistrat scorul de 5-3.

West Ham vs Freiburg: Datorită victoriei din retur cu scorul de 5-0, West Ham s-a calificat în sferturi, chiar dacă au pierdut în tur. Scorul general a fost de 5-1 în favoarea englezilor.

Atalanta vs Sporting: În unul dintre cele mai interesante meciuri din optimi, Atalanta a reuşit să facă pasul spre sferturi. Ei au reuşit să îi elimine pe Sporting Lisabona cu 3-2 la general.

Brighton vs AS Roma: Brighton a  obţinut doar o victorie de consolare în retur. Calificarea a fost rezolvată după 4-0 în cetatea eternă.

Leverkusen vs Qarabag: După 2-2 în meciul tur, lucrurile păreau să fie în favoarea trupei lui Xabi Alonso. Oaspeţii au făcut un meci foarte mare şi au  fost foarte aproape să producă o mare surpriză. În minutul 93 al meciului Qarabag era echipa calificată. Două goluri în prelungirile partidei au dus farmaciştii în sferturi.

Liverpool vs Sparta Praga: Cormoranii nu au avut nici o problemă în obţinerea calificării. Scorul general a fost de 11 la 2.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?