„U” Cluj – Universitatea Craiova se întâlnesc astăzi de la ora 21:30!

„U” Cluj - Universitatea Craiova se întâlnesc astăzi de la ora 21:30! / Foto: U Cluj (Sursa Foto: Facebook FC Universitatea Cluj) Credit imagine: facebook
Facebook
Twitter
Email
Print

„U” Cluj se întâlnește în seara aceasta cu Universitatea Craiova pe teren propriu în etapa a X-a din cadrul SuperLigii României. Meciul se anunță a fi interesant deoarece ambele echipe au nevoie de o victorie.

Ardelenii nu stau prea bine la capitolul clasament, deoarece se poziționează abia pe locul 9 cu doar 10 puncte obținute în cele nouă jocuri disputate. Pe de altă parte Craiovenii sunt liniștiți deoarece se clasează pe locul al treilea cu 17 puncte obținute în cele nouă jocuri disputate.

Universitatea Craiova va înregistra primul meci în care Laurențiu Reghecampf nu va mai fi prezent în rolul de antrenor, deoarece acesta a ales să își continue cariera de tehnician în Arabia Saudită. Acum în rolul de antrenor este Cornel Papură și are încredere în jucători că plecarea fostului antrenor nu îi va afecta în acest joc.

Ovidiu Sabău, antrenorul echipei „U” Cluj este optimist și speră ca în seara aceasta să îi pună în dificultate pe craioveni. Acesta vrea să își vadă echipa luptând pe teren deoarece fiecare moment poate face diferența.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?