Universitatea Craiova- Rapid astăzi de la ora 20:00! Echipele de start

Universitatea Craiova- Rapid astăzi de la ora 20:00! Echipele de start

Universitatea Craiova se întâlnește în seara aceasta cu Rapid București, în cadrul ultimei rotații a etapei cu numărul 29 în SuperLiga României, începând cu ora 20:00. Meciul se anunță a fi unul interesant, deoarece gazda își dorește victoria, fiind clasată pe locul al patrulea în clasament cu 45 de puncte acumulate. Rapid pe de altă parte, are o miză mai mare, în cazul unei victorii, deoarece se clasează pe locul 2 cu 51 de puncte obținute. O victorie obținută le-ar da șansa în a se apropia mai tare de lideră.

De când Rapid se află în liga 1, cele două formațiuni au avut ocazia de-a se întâlni în 7 rânduri. Universitatea Craiova reușind să obțină 4 victorii. Rapid București au reușit să atingă două victorii și o singură remiză.

Universitatea Craiova se bazează și în seara aceasta pe Mitriță, fiind considerat golgheterul oltenilor din acest sezon. El a reușit 9 goluri frumos executate. Nici Rapid București nu se lasă, iar în seara aceasta îl vom vedea pe Rrahmani. Jucătorul giuleștenilor, reușise până în prezent să marcheze nu mai puțin de 11 goluri.

Echipele de start

Universitatea Craiova

Antrenor– Ivaylo Petev

Titulari:

21 L. Popescu

11 N. Bancu

3 D. Maldonado

6 V. Screciu

2 S. Vladoiu

14 L. Houri

8 A. Mateiu

4 A. Cretu

28 A. Mitrita

20 J. Markovic

10 S. Baiaram

Rezerve: M. Goga; P. Soiri; J. Badelj; G. Zajkov; R. Silva; Z. Kozulj; A. Mekvabishvili; M. Danciu; S. Bana; G. Cimpanu și J. Blesa

Rapid București

Antrenor– Cristiano Bergodi

16 M. Aioani

47 C. Braun

15 I. Cristea

6 P. Iacob

3 R. Badescu

14 J. Hromada

8 F. Hasani

26 R. Oaida
77 E. Krasniqi
9 A. Rrahmani
27 C. Petrila

Rezerve: V. Draghia; S. Borza; C. Sapunaru; D. Grigore; D. Djokovic; A. Albu; F. Bamgboye; O. El Sawy; J. Papeau; C. Cirjan și B. Burmaz.

Arbitri
Central: Marian Barbu
Linie: Stelian Slabu și Marius Badea
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?