STIRI_long

Valeriu Iftime caută să scape de formația FC Botoșani

Valeriu Iftime caută să scape de formația FC Botoșani

Echipa patronată de Valeriu Iftime se află pe ultimul loc în clasamentul SuperLigii României. Fapt pentru care, gruparea trebuie să se rearanjeze pentru a ieși din acest impas cât mai repede. Din cauza rezultatelor tot mai dezastruoase obținute de echipa moldoveană, Valeriu Iftime își dorește să iasă din lumea fotbalului.

Conform informațiilor finanțatorul echipei FC Botoșani, își dorește să cedeze tot ceea ce ține de fotbal unui investitor potent financiar. Anunțul venit din partea lui a fost lansat inclusiv în spațiul public. Motivul principal de-a scăpa de tot ceea ce reprezintă fotbal este pierderea anuală a unor sume importante.

„… Eu și asociații mei am spus că mai dăm bani un an – doi acolo, doar ca să vină altcineva și să preia. Nu vine nimeni. Am spus-o și public, dar nu a venit nimeni. Nu poți să dau bani ani la rând și îi pierd pe același lucru” a precizat Valeriu Iftime.

Tehnicianul echipei, Dan Alexa a fost și el „pe picior de plecare”, deoarece nemulțumirea față de rezultatele pe care acesta a reușit să le obțină se resimțeau. Însă Finanțatorul a dezmințit această informație și se pare că cei doi au ajuns la o înțelegere. Astfel indiferent de cine va prelua echipa, Dan Alexa va antrena în continuare. Până în prezent FC Botoșani a obținut 4 înfrângeri și 3 remize cu Dan Alexa pe bancă.

[wpforms id="6518" title="true"]