Xabi Alonso rămâne antrenor la Bayer Leverkusen în sezonul viitor

Xabi Alonso rămâne antrenor la Bayer Leverkusen în sezonul viitor

Se pare că Xabi Alonso în vârstă de 42 de ani a luat decizia finală! Acesta va rămâne în continuare la Bayer Leverkusen, continuând să antreneze și în sezonul viitor. Aceasta decizie vine, chiar în urma  a mai multor speculații cu privire la plecarea sa. El ar fi primit oferte interesante inclusiv de la Bayern Munchen sau Liverpool.

Antrenorul de origina spaniolă este respectat pentru toată munca și mai ales pentru rezultatele pe care le obține cu elevii săi. În prezent gruparea se clasează pe locul întâi în Bundesliga, fiind cu doar 10 puncte mai în față de Bayern Munchen.

Pauza pe care a avut-o, i-a dat posibilitatea de-a medita cu privire la viitorul lui.

Antrenorul a fost prezent pe lista a mai multor echipe importante din Europa. Motiv pentru care au apărut în presă mai multe speculații cu privire la ceea ce ar face în sezonul viitor. Chiar dacă ofertele venite din partea celor de la Liverpool au fost tentante, în final Xabi Alonso a ales să rămână în continuare la această grupare.

Datorită antrenorului, gruparea a reușit să atingă 37 de meciuri consecutive fără înfrângere. Astfel în prezent mai au nevoie de 6 meciuri și îi depășesc pe cei de la Juventus.

Juventus a trecut printr-o perioadă extraordinară în sezonul 2011/2012 când au reușit să joace 42 de partide fără nici o înfrângere. Urmând mai apoi Inter Milan în perioada 2004/2005 cu o serie întreagă de 38 de jocuri cu succes.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?