Yevgen Konoplyanka a părăsit gruparea din Gruia

Yevgen Konoplyanka a părăsit gruparea din Gruia
Facebook
Twitter
Email
Print

Yevgen Konoplyanka în vârstă de 34 de ani a plecat de la CFR Cluj, chiar dacă avusese ocazia de-a juca în patru meciuri pentru aceștia. Conform informațiilor ucrainianul ar fi trebuit să încaseze suma de 100.000 de euro pentru perioada petrecută la formația din Gruia.

Sportivul nu s-a sfiit și le-a mărturisit celor din Ucraina că de fapt reușise să primească abia un singur salariu de la CFR Cluj. Yevgen Konoplyanka a atins doar 54 de minute în echipamentul CFR Cluj pe teren. Fapt pentru care nemulțumirea a început să apară.

Ucrainianul a deschis un dialog cu Andrea Mandorlini în vârstă de 63 de ani, deoarece nu poate să înțeleagă ceea ce se petrece. Prezența lui îi se pare inutilă și nu poate deduce cum de a ajuns la formațiunea ardeleană.

Fotbalistul a declarat că de la bun început comunicarea a fost inexistentă  între conducere și tehnician. De asemenea nu au fost exprimate nici nevoile jucătorilor. CFR joacă 5-3-2, o formulă care nu îi oferă spațiu lui Yevgen Konoplyanka. Astfel fotbalistul a luat hotărârea de-a se îi rezilia contractul cu echipa CFR Cluj, deoarece se simțise în plus și ineficient pentru aceștia.

Cele patru meciuri în care a fost prezent: 

Hermannstadt – CFR Cluj (10 minute)

CFR Cluj- Oțelul Galați (25 de minute)

Adana Demirspor -CFR Cluj (15 minute)

U Cluj- CFR Cluj ( 4 minute)

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?