Zlatan Ibrahimovic s-ar putea să devină ambasador al clubului AC Milan!

Zlatan Ibrahimovic s-ar putea să devină ambasador al clubului AC Milan!/ Foto: Getty Images
Facebook
Twitter
Email
Print

Meciul dintre AC Milan și Newcastle a fost unul de senzație în cadrul grupelor Champions League. Duelul dintre cele două s-a încheiat la egalitate, iar sportivii au avut parte de prezența lui Zlatan Ibrahimovic în vârstă de 41 de ani. Se pare că Zlatan Ibrahimovic a fost prezent cu scopul de-a discuta cu Gerry Cardinale, fondatorul RedBird.

AC Milan este deținută de către compania RedBrid, iar întâlnirea dintre cei doi a creat o eventuală colaborare. Anume Zlatan Ibrahimovic s-ar putea să devină în mod oficial ambasador al clubului sau inclusiv să intre pe postul de asistent în staff-ul lui Stefano Pioli.

Din păcate pentru AC Milan nu s-a putut da uitării înfrângerii pe care au avut-o în „Derby della Madoninna” unde au pierdut cu scorul de 1-5. Astfel cele teri victorii obținute în primele trei etape ale sezonului actual nu mai sunt bine văzute. Înfrângerea drastică pe care au suferit-o AC Milan, a provocat supărare fanilor. Tocmai de aceea Ibrahimovic s-a deplasat la centrul sportiv al clubului. Dorința lui fiind să își susțină echipa.

Ultimele stiri

Pe acelasi subiect

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?