STIRI_long

Zlatan Ibrahimovic s-ar putea să devină ambasador al clubului AC Milan!

Zlatan Ibrahimovic s-ar putea să devină ambasador al clubului AC Milan!/ Foto: Getty Images

Meciul dintre AC Milan și Newcastle a fost unul de senzație în cadrul grupelor Champions League. Duelul dintre cele două s-a încheiat la egalitate, iar sportivii au avut parte de prezența lui Zlatan Ibrahimovic în vârstă de 41 de ani. Se pare că Zlatan Ibrahimovic a fost prezent cu scopul de-a discuta cu Gerry Cardinale, fondatorul RedBird.

AC Milan este deținută de către compania RedBrid, iar întâlnirea dintre cei doi a creat o eventuală colaborare. Anume Zlatan Ibrahimovic s-ar putea să devină în mod oficial ambasador al clubului sau inclusiv să intre pe postul de asistent în staff-ul lui Stefano Pioli.

Din păcate pentru AC Milan nu s-a putut da uitării înfrângerii pe care au avut-o în „Derby della Madoninna” unde au pierdut cu scorul de 1-5. Astfel cele teri victorii obținute în primele trei etape ale sezonului actual nu mai sunt bine văzute. Înfrângerea drastică pe care au suferit-o AC Milan, a provocat supărare fanilor. Tocmai de aceea Ibrahimovic s-a deplasat la centrul sportiv al clubului. Dorința lui fiind să își susțină echipa.

[wpforms id="6518" title="true"]