STIRI_long

Au scăpat de blestemul „minutul 90”! Însă retrogradarea le bate la ușă

Au scăpat de blestemul „minutul 90”! Însă retrogradarea le bate la ușă

Vineri seara Dinamo s-a întâlnit cu FC Voluntari în lupta pentru a-și menține o poziție favorabilă și pentru e evita retrogradarea directă din punct de vedere matematic. Însă rezultatul final i-a dezamăgit pe jucătorii lui Dinamo și mai ales pe suporterii echipei.

Remiza obținută le-a asigurat imposibilitatea de-a ieși din zona de retrogradare. Mai grav este că le-au rămas doar două meciuri de jucat în play-out, iar formația bucureșteană se situează pe locul 15 în SuperLiga cu 21 de puncte.

Antrenorul celor de la Dinamo- Zeljko Kopic în vârstă de 46 de ani, abia reușise să își găsească cuvintele din cauza scorului final. De altfel antrenorul echipei a precizat un aspect foarte important și anume, că echipa nu mai depinde doar de jucători pentru a se salva dde la retrogradare „A fost un meci crucial pentru noi, iar acum trebuie să vedem ce se întâmplă și în celelalte meciuri, iar apoi să jucăm aceste ultimele două meciuri. În ultimele meciuri am avut câteva momente bune, dar nu am fost la cel mai înalt nivel pe durata celor 90 de minute. Asta este unul dintre motivele pentru care ne aflăm în această situație. Da, în acest moment, ar fi un miracol să ne salvăm”a precizat Zeljko Kopic imediat după meci.

Suporterii lui Dinamo și-au arătat nemulțumirea și frustrarea la adresa jucătorilor. Când s-au îndreptat spre vestiare fanii le-au adresat injurii și mesajul „să vă fie rușine!”. Totodată la scurt timp după ce s-a încheiat meciul, legendarul Ionel Dănciulescu în vârstă de 47 de ani, a avut un discurs tranșant la adresa jucătorilor.

[wpforms id="6518" title="true"]