STIRI_long

Super Rugby: Crusaders a obținut o victorie importantă împotriva celor de la Rebels

Super Rugby: Crusaders a obținut o victorie importantă împotriva celor de la Rebels

Crusaders a început într-o formă foarte bună anul 2024 și speră la o evoluție spectaculoasă în play-off. Formația din Noua Zeelandă nu mai avusese nici o șansă în fața celor de la Crusaders, deoarece s-au impus în totalitate în joc. Scorul final fiind de 39-0 pentru aceștia.

Deși victoria este înregistrată ca al doilea succes împotriva aceleași  echipe, formația stă bine la capitolul clasament. Ei se situează pe locul patru, în fața celor de la Melbourne Rebels. De altfel cele două echipe au avut parte de 9 întâlniri directe în acest sezon și în prezent Noua Zeeleandă este poziționată mai slab din punct de vedere al clasamentului.

Crusaders din Christchurch a speculat momentul, reușind să marcheze unul dintre cele mai mari puncte din penalty-uri; încă din primele 30 de minute din joc. Urmând mai apoi să domine în totalitate întreaga partidă. Nu trebuie omis faptul că în prima repriză cei de la Rebels Melbourne au avut 88% rata de câștig, controlând setul. Doar că până la pauză abia reușise să marcheze două puncta și scorul fusese de 10-0.  În cea de-a doua repriză, au încercat alte patru mișcări, dar fără nici un rezultat favorabil.

[wpforms id="6518" title="true"]