Londo Norris își confirmă locul în elita mondială F1!

Londo Norris își confirmă locul în elita mondială F1!

Londo Norris a reușit să  își confirme locul în elita mondială Formula 1, datorită rezultatului pe care l-a obținut în cadrul Grand Prix-ului al Chinei. Poziția a doua este un rezultat mult așteptat de către pilotul de formula 1, dar și de întreaga echipă.

Londo Norris s-a confruntat direct cu Max Verstappen, campionul a patru cupe mondiale consecutive. McLaren a fost singura echipă care a reușit să se țină după ne învinsul RedBull. Cu toate acestea nu trebuie uitat că greșeala comisă la startul cursei de sâmbătă, putea să îi dăuneze, deoarece a pierdut avantajul obținut în urmă cu o zi, iar virajul pe care l-a făcut putea să îl scoată din calcule. Însă a reușit să mențină controlul, alunecând pe pistă până pe locul al șaptelea în clasament.

Un rezultat memorabil

Grand Prix-ul Chinei a fost unul senzațional pentru tânărul în vârstă de 24 de ani. Acesta reușind să termine în spatele lui Mx Verstappen, într-un interviu a ținut să precizeze că astfel de reușite sunt cu adevărat de neuitat. De altfel îi puterea de-a merge mai departe și de ce nu, să spere. Totodată directorul echipei McLaren-  Andrea Stella a confirmat că rezultatul obținut de Norris este unul dintre cele mai importante realizări.

Rezultatele frumoase vin la pachet cu sacrificiul

Andrea Stella a mărturisit că Norris împreună cu întreaga echipă au muncit foarte mult pentru a-și îndeplini acest vis. Deși sunt momente în care apar erori, împreună reușesc să treacă peste toate obstacolele, iar când vine momentul apogeului este uimitor pentru întreaga echipă. De asemenea cu toții sunt conștienți de munca din spatele rezultatelor obținute de adversarul lui Norris, Max Verstappen. Tocmai de aceea nimeni nu poate să îi conteste rezultatele, deoarece tot ceea ce face este ireproșabil și deși domină locul 1, nu se poate supăra nimeni; din potrivă este de apreciat.

Trebuie amintit că Red Bull a oprit dezvoltarea mașinii din acest an. Un model car ar fi fost mult mai puternic, față de cel precedent. Acest lucru i-a încetinit pe moment și tocmai de aceea sunt pregătiți să vizualizeze pe larg din punct de vedere ai noilor obiective.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?