Real Madrid – Barcelona El Clasico

Real Madrid – Barcelona El Clasico

Un nou episod din El Clasico, cel mai tare meci de pe planetă va avea loc în această seară pe Santiago Bernabeu. Primul fluier al acestei partide va fi de la ora 22:00. Primera Division este unul dintre cele mai puternice campionate din lume şi acest meci poate fi decisiv privind soarta campioanei. Cândva acest duel era eclipsat de Cristiano Ronaldo şi Leo Messi dar acum lucrurile s-au schimbat.

Starea de spirit a celor două formaţii este una diferită după meciurile din UEFA Champions League desfăşurate la mijlocul săptămânii trecute. Real Madrid a reuşit să se califice în semifinalele Ligii Campionilor după ce a eliminat pe Manchester City în urma loviturilor de departajare. O problemă pentru Real poate fi aceea că au avut nevoie de 120 de minute pentru a se califica şi astfel poate apărea oboseala în tabăra Los Blancos. Elevii lui Carlo Ancelottivor evolua în semifinale contra celor de la Borussia Dortmund.

Barcelona în schimb a fost eliminată de PSG după ce, catalanii nu au avut nici o şansă. Jocul a început bine pentru ei dar odată cu eliminarea lui Arujo, eliminarea Barcelonei a fost doar o chestiune de timp. Barca nu a mai putut face faţă şi s-a văzut învinsă de PSG.

Pentru jocul din această seară lucrurile se prezintă diferit. Real Madrid a acumulat 78 de puncte şi se află pe prima poziţie a clasamentului din La Liga. Din drumul spre titlu doar o înfrângere mai poate întoarce Realul. Putem spune că şi un rezultat de egalitate ar fi mulţumitor pentru madrileni, dar suntem siguri că ei vor încerca să obţină cele 3 puncte. De aproximativ 6 luni Real nu a mai pierdut un meci ceea ce înseamnă foarte multe meciuri.

Barcelona vede în acest meci dar şi în titlu ultima şansă de a-şi salva sezonul. Elevii lui Xavi sunt pe locul secund cu cele 70 de puncte acumulate. Tehnicianul oaspeţilor a declarat că o victorie a echipei sale ar arunca în aer finalul de sezon pentru că echipa sa ar reintra în calculele pentru titlu.

Pentru jocul din această seară cei doi tehnicieni este posibil să trimită următoarele formule de joc:

Real Madrid

Lunin – Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy – Rodrygo, Bellingham, Vinícius

Barcelona

Ter Stegen – Kounde, Araujo, Cubarsi, Cancelo – De Jong, Christensen, Pedri – Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha

Ne pregătim pentru un meci ce nu trebuie ratat între unii dintre cei mai buni jucători din lume.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?