Sepsi – FCSB astăzi de la ora 21:45!

Sepsi - FCSB astăzi de la ora 21:45!

Sepsi Sfântul Gheorghe se întâlnește în seara aceasta cu FCSB, bifând ce-a de-a 6-a etapă a play-off-ului SuperLigii României, începând cu ora 21:45. Meciul se anunță a fi unul intens și de o maximă importanță pentru formația patronată de latifundiarul din Pipera, deoarece în etapa precedentă FCSB a remizat cu Rapid. Motiv pentru care din punct de vedere matematic nu au avut prilejul de-a se bucura de titlu.

La polul opus, gazda vine după un meci în care a fost învinsă acasă de formația Universitatea Craiova cu scorul de 3-1 în favoarea oltenilor. În acest moment Sepsi se situează pe locul 6 în clasamentul play-off cu doar 27 de puncte acumulate. Aceștia își doresc ca până al finalul campionatului să ocupe poziția a treia în clasament.

În cazul în care echipa gazdă termină pe locul trei, se poziționează pe locul de baraj pentru Conference League. Pentru a ajunge în acel stadiu Sepsi este obligată ca ultimele 5 runde ale campionatului să le finalizeze cu victorie.

Pentru FCSB miza este uriașă, deoarece și un scor egal le oferă matematic titlul de campioană. Cele două echipe au avut șansa de-a se întâlni de 21 de ori în prima ligă. Sepsi a înregistrat două succese, 6 egal-uri și 13 victorii în favoarea FCSB-ului. Nu trebuie uitat că bucureștenii i-au învins pe Sepsi în ultimele 7 dueluri de fiecare dată. Sepsi se bazează în seara aceasta pe Ștefănescu, fiind considerat golgheterul covăsnenilor (12 goluri), iar FCSB are încredere în Florinel Coman, cu 17 succese.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?