CSA Steaua nu va avea drept de promovare în Liga 1!

CSA Steaua nu va avea drept de promovare în Liga 1!/ Foto: CSA Steaua facebook

Din cauza formei de organizare CSA Steaua nu va avea drept de promovare în Liga 1. Astfel șeful secției de fotbal din cadrul clubului CSA Steaua a repetat încă o dată că în contextul legilor care sunt în actualitate clubul nu are drept de promovare, deși va ocupa din punct de vedere sportiv locul specific.

Asociația non-profit este singura modalitate prin care CSA Steaua ar putea beneficia de promovare. Astfel pentru realizarea acestui obiect trebuie să apară investitori privați, care să aibă dorința de-a susține această inițiativă. Din păcate la ora actuală nu se poate discuta de acest lucru, deoarece nu s-a ajuns în acel stadiu.

Andrei Cian șeful secției de fotbal a ținut să afirme că cei de la CSA Steaua nu vor apela la controlul echipei în mod autoritar. Argumentul venind ca și completare la o eventuală situație în care investitorii privați vor veni la ei.

Procesul îndelungat face ca viitorii investitori să aibă rețineri. Motivele pentru care tot demersul este greoi se datorează unor probleme din sfera interioară a clubului. Cu toate aceștia CSA Steaua București este prezentă la discuții și o eventuală înțelegere, ar fi benefică pentru toată lumea.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?