Erik Lincar pleacă de la Concordia Chiajna

Erik Lincar pleacă de la Concordia Chiajna

Antrenorul celor de la Concordia Chiajna, Erik Linkar și-a luat rămas bun de grupare. Acest lucru se întâmplă datorită înfrângerilor acumulate. În confruntarea directă cu Ceahlău au pierdut la scorul de 1-2; urmând mai apoi ca în jocul cu Metaloglobus să piardă partida la scorul de 0-2.

Erik Lincar este eliminat de la Concordia Chiajna

Erik Linkar în vârstă de 45 de ani începuse mai multe discuții, încă de la finalul anului trecut. Astfel plecarea tehnicianului din grupare ar fi fost înștiințată de ceva vreme și nu a fost o noutate pentru jucători. De altfel înțelegerile care au fost discutate la finalul anului 2023 cu privire la compensațiile financiare, nu au fost concretizate. Tocmai de aceea antrenorul optase în a mai rămâne o scurtă perioadă pe banca Concordiei Chiajna.

Rezilierea contractului lui Erik Lincar

În primă fază tehnicianul ceruse două salarii pentru a semna rezilierea contractului. Doar că în momentul de față, Lincar a fost de acord să părăsească echipa, fără a mai primi vreo remunerație.

Succesorul lui Erik Lincar

Conform Prosport, președintele Cristi Tănase și-ar fi elaborat lista cu posibilii succesori pe banca de antrenor al echipei Chiajna Concordia. Pe lisa creată de președinte îi avea trecuți pe Toni Petrea, Dan Alexa și Mihai Iosif. Următoarea mișcare fiind în ai alege pe unul dintre aceștia. Doar că ilfovenii s-au răzgândit și au optat pentru o nouă alegere.  Managerul academiei de la Concordia Chiajna , Costel Orac în vârstă de 65 de ani, împreună cu Cristi Bălașa;  vor asigura interimatul până la încheierea sezonului.

Clasament Liga 2

Concordia Chiajna se clasează pe locul 12 cu 22 de puncte obținute; fiind la 6 puncte distanță de gruparea Ceahlău. De altfel Ceahlău se situează pe locul al 6-lea și este ultima echipă clasată în play-off.

În prezent mai sunt doar două etape de jucat din sezonul regulat din Liga 2, iar în etapa cu numărul 18, Chiajna se va întâlni cu Dumbrăvița.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?