FC Botoșani – Dinamo București astăzi de la ora 19:30!

FC Botoșani - Dinamo București astăzi de la ora 19:30!

FC Botoșani se întâlnește în seara aceasta cu Dinamo, începând cu ora  19:30 pe Stadionul Municipal Botașani. Meciul se anunță a fi interesant, deoarece ambele echipe luptă pentru a scăpa de poziția primejdioasă din clasamentul SuperLigii. Ambele grupări vor încerca să se detașeze de locurile care îi trimit direct în Liga 2.

Tensiunea dintre cele două echipe va fi mai mare, cu atât că cele două vin după o remiză. Moldovenii au finalizat meciul cu Hermannstadt (1-1), la fel și Dinamo cu FCU Craiova. Deși astăzi FC Botoșani poate fi considerată mai avantajată de faptul că meciul se ține pe teren propriu, Dinamo nu se lasă mai prejos și vin după mai multe jocuri din deplasare ne pierdute.

Un meci așteptat de suporterii

În prima fază a campionatului, echipa din București reușise să adune 6 puncte, din care au fost 12, de la finalul sezonului regulat. Punctele au fost obținute datorită victoriilor înregistrate împotriva echipei din Moldova. Prima victorie fusese înregistrată cu scorul clasic 1-0 pe teren propriu și 2-0 în deplasare.

Astfel cele două echipe s-au întâlnit de 25 de ori; reușind să obțină ambele a câte 10 victorii și 5 remize; din care 13 întâlniri la Botoșani, Dinamo reușise 4 victorii și două remize. De data aceasta, o posibilă victorie obținută de formația gazdă le-ar aduce punctele necesare pentru ai egala pe Voluntari respectiv Poli Iași și ar trece în fața echipei Dinamo în clasament.

Nu trebuie omis că Dinamo își respectă jucătorii și întreaga conducere, iar acest lucru se vede datorită ultimelor decizii care au fost luate în favoarea fotbaliștilor. Încă din anul 2021 formația bucureșteană se află în insolvență și cu toate acestea, conducerea a venit cu o veste bună pentru jucători. Prin eforturi, Nicolescu a ținut să menționeze că în urma a mai multor discuții cu vestiarul, au căzut de comun acord  să primească o recompensă financiară bonus, datorită a ceea ce fac în teren și pentru cei din club.

 

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?