Seară de vis în Champions League

Seară de vis în Champions League

Este mijlocul săptămânii şi noi ne pregătim de o nouă seară de vis în Champions League. Vom afla primele semifinaliste ale acestui sezon de ligă. Champions League ne oferă etapă de etapă meciuri ce nu avem voie să le pierdem.

Barcelona – PSG

În primul sfert de finală se vor înfrunta două dintre cele mai puternice echipe ale momentului. Ne trec fiorii când ne aducem aminte de meciul tur disputat pe Parc des Princes. Partida tur s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru Barcelona, dar după spectacolul la care am asistat putem spune în continuare că acest meci este deschis oricărui rezultat.  În jocul de la Paris, Rapinha a prins o seară magică reuşind să marcheze de 2 ori plus foarte multe faze senzaţionale. Ne aducem aminte că Barcelona a deschis scorul şi imediat după pauză Mbappe şi compania au întors rezultatul. Catalanii nu s-au lăsat revenind în joc şi câştigând cu scorul de 3-2.

Pentru acest meci trebuie să notăm faptul că vom avea şi reprezentare românească. Cel care va împărţi dreptatea este Istvan Kovacs. Arbitrul român se va afla la centru.

Barcelona – PSG. Echipele probabile:

Barcelona: Ter Stegen – Kounde, Araujo, Cubarsi, Cancelo – Pedri, De Jong, Gundogan – Yamal, Lewandowski, Raphinha

PSG: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Hernandez, Mendes – Vitinha, Fabian, Zaire-Emery – Barcola, Mbappe, Dembele

Barcelona are următorii absenți pentru acest meci: Roberto și Christensen (suspendați pentru cumul de cartonașe), Gavi și Balde (accidentați). De partea cealaltă, PSG are trei: Rico și Kurzawa (accidentați), respectiv Kimpembe (bolnav).

Borussia Dortmund – Atletico Madrid

Un alt duel de zile mari se anunţă a fi cel de la Dortmund în care Borussia va întâlni pe Atletico Madrid. Meciul tur a  fost unul deosebit de spectaculos în care lucrurile nu s-au rezolvat. Atletico s-a impus cu scorul de 2-1, iar tot suspansul a fost păstrat pentru această seară.  Rodrygo de Paul şi Lino au deschis repede scorul şi făceau din Atleti mare favorită, crezând că nu vor avea probleme în obţinerea calificării. Dar, cu acest lucru nu a fost deacord Haller, cel care a marcat în minutul 81 al meciului. Nemţii au arătat încă odată spiritual lor de învingători.

Pentru această seară Signal Iduna Park va fi plin până la refuz şi suporterii vor încerca să îşi ducă echipa favorită în semifinalele Ligii Campionilor. Chair dacă au câştigat turul, acel avantaj pentru Atletico nu este unul deloc substanţial.

Borussia Dortmund: Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Can, Sabitzer – Sancho, Brandt, Adeyemi – Fullkrug.
Antrenor: Edin Terzic

Atletico Madrid: Oblak – Molina, Witsel, Gimenez, Azpilicueta, Riquelme – Llorente, De Paul, Koke – Morata, Griezmann
Antrenor: Diego Simeone

În ambele meciuri ce se vor disputa în această seară, lupta va fi una aprigă. Toate cele 4 formaţii vor da totul pentru cele 2 locuri disponibile în semifinale. Vedetele PSG-ului care vor înfrunta Barcelona sau sistemul tactic al lui Cholo Simeone, ce va da piept cu atacurile germane ne vor oferi îîntreg spectacolul din această seară din UEFA Champions League. Stai aproape de noi pentru noi articole interesante.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?