Seară incendiară în returul sferturilor de finală UEFA Champions League

Seară incendiară în returul sferturilor de finală UEFA Champions League

O nouă seară de spectacol total ne aşteaptă în Liga Campionilor. A fost stabilită prima semifinală ce se va disputa între Borussia Dortmund şi PSG. Dortmund s-a calificat după ce a reuşit să o elimine pe Atletico Madrid în urma unui meci extraordinar făcut pe Signal Iduna Park. PSG a trecut de Barcelona după ce a învins cu 4-1 pe Barcelona.  Meciurile de aseară au produs foarte mult spectacol cu ocazii ce ne-au făcut să stăm aproape de micile ecrane. Astăzi o nouă serie de meciuri ne vor stabili a doua semifinală. Fluierul de start al partidelor va fi de la ora 22:00.

Manchester City – Real Madrid

Fotbal spectacol pe Etihad în această seară. Cetăţenii vor primi vizita galacticilor. Meciul tur s-a încheiat cu scorul de 3-3 după o partidă memorabilă. Au fost foarte multe întoarceri de scor, iar acest lucru ne face să ne aşteptăm la spectacol şi astăzi. City se află într-o formă extraordinară fiind şi pe prima poziţie în Premier League, unde sunt favoriţi la titlu. Forma cetăţenilor s-a concretizat prin  foarte multe victorii. Ultima înfrângere a celor de la City a fost în lune decembrie a anului trecut.

Manchester City: Ederson – Walker, Dias, Stones, Gvardiol – Silva, Rodri, De Bruyne – Foden, Haaland, Doku

Pentru meciul de astăzi, cetăţenii nu vor avea nici un jucător indisponibil. Pep Guardiola va avea întrega echipă la dispoziţie.

Real Madrid este o specialistă a Ligii Campionilor. Real Madrid este echipa cu cele mai multe Ligi ale campionilor câştigate. În tur Realul a făcut un joc ofensiv foarte bun. Ei au profitat de fiecare ocazie pe care au avut-o.  În ultima etapă din La Liga au învins-o pe Malaga cu scorul de 1-0. Pentru jocul din această seară  Realul, nu avea alţi jucători absenţi faţă de meciul tur. Realul va porni cu următoarea echipă probabilă în acest meci:

Real Madrid: Lunin – Carvajal, Nacho, Rudiger, Mendy – Valverde, Camavinga, Kroos – Bellingham – Rodrygo, Vinicius Jr

Bayern Munchen – Arsenal Londra

Se anunţă spectacol pe Alianz Arena. Bayern Munchen va primi vizita celor de la Arsenal Londra. Rezultul meciului tur a fost de 2-2 astfel că jocul din această seară va fi deschis oricărui rezultat. Jocul tur a fost sub semnul nesiguranţei, nu puteam anticipa echipa ce se va impune. În tur, tunarii au deschis scorul după care, nemţii au reuşit să întoarcă scorul. Spre finalul partidei Trossard, a reuşi să restabilească egalitate. Meciul se anunţă un adevărat spectacol ofensiv în care cu siguranţă se vor marca multe goluri.

Bayern Munchen nici nu concepe să nu se califice în semifinalele Ligii Campionilor. Au avantajul meciului pe teren propriu şi sprijinul propriilor suporterilor. În Bundesliga Bayern a fost depăşită de cei de la Bayer Leverkusen care au ieşit campioni după o perioadă foarte lungă.

Pentru acest meci Bayern Munchen va folosi următoarea echipă probabilă:

Bayern: Neuer – Kimmich, De Ligt, Dier, Mazraoui – Laimer, Goretzka – L. Sané, T. Müller, Musiala – Kane
Antrenor: Thomas Tuchel

Arsenal nu traversează cea mai bună perioadă a lor. În Premier       League nu mai sunt favoriţi la titlul de campioană după ce în weekend au pierdut în faţa lui Aston Villa. Practic elevilor lui Michel Arteta trebuie să se mobilizeze pentru a reuşi o calificare istorică în semifinale. Acolo echipa ce se va califica va juca cu câştigătoarea dintre Manchester City – Real Madrid. Echipa probabilă a oaspeţilor va fi următoarea:

Arsenal: Raya – White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu – Jorginho – Ödegaard, Rice – Saka, Havertz, Gabriel
Antrenor: Mikel Arteta

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?