„Camera ascunsă” nu mai este un secret! Adevărul a ieșit la iveală!

„Camera ascunsă” nu mai este un secret! Adevărul a ieșit la iveală!

„Camera ascunsă” a fost deconspirată. Adevărul a ieșit la iveală cu privire la misterioasa cameră. Conform sursei citate mai jos, astfel de încăperi sunt prezente inclusiv pe Arcul de Trium. Stadion care este ocupat de Dinamo.

Reconfigurare 

Pe data de 14 Martie 2024 liderul galeriei pentru Rapid a fost luat pe sus și reținut, împreună cu alți 15 suporteri. Cauza principală fiind descoperirea materialelor pirotehnice introduse în camera secretă situată în stadionul din Giulești.

Încăperea este realizată strategic, deoarece este foarte bine ascunsă, datorită unui perete fals. Astfel devenind o bună ascunzătoare pentru cei care veneau „pregătiți” la meciurile susținute pe stadion. Prin urmare nu este singurul stadion, care are o astfel de cameră, de același proiect dispune și Stadionul unde cei de la Dinamo își dispută de regulă meciurile.

„Este o nișă de vizitare a scurgerilor și robinetelor de la toaletă, prezentă atât pe stadionul nostru, dar și pe <<Arcul de Triumf>> sau <<Steaua>>. Respectiva încăpere este mascată de perete, evident, pentru a nu fi văzută. Acolo au acces doar instalatorii”- potrivit IAMsport.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cine va castiga campionatul?